Д-р Грудев: Работим за победа на евровота и местните избори

Народният представител д-р Христо Грудев проведе организационна среща с ръководствата на клубните структури на МГЕРБ с ръководител Димитър Терзиев, ЖГЕРБ – Живка Георгиев, ПГЕРБ – Иван Дечев и СГЕРБ – Борислав Радославов в Асеновград. На нея бяха обсъдени отчетите за свършената работа от структурите за изминалата година, както и предложения за нови инициативи. Присъстващите на срещата поговориха с д-р Грудев за съставите на секционните комисии, както и за предстоящите Евроизбори.

Необходимо е да убедим колкото се може повече хора във важността на предстоящите избори за Европейски парламент. Нека повече хора да знаят за това, какво е свършено в държавата, постигнатото от правителството на Бойко Борисов, за усвоените средства от еврофондовете, каза д-р Грудев. Той допълни, че поставените ангажименти в началото на мандата са изпълнени и може смело да се каже, че управлението на държавата е стабилно, има ръста на инвестициите и България става все по-привлекателно място за живот и бизнес. Затова Грудев призова всеки да се похвали със свършеното и да мотивира хората да излязат да гласуват.

Ежемесечните срещи на Старейшини помагат връзката между нас да не се къса. Ще продължим да помагаме и да участваме в живота на ГЕРБ – Асеновград, ще направим всичко, за да мотивираме хората си да отидат да гласуват, гарантира по време на срещата Борислав Радославов.

За повече активност в работата на младежката организация на ГЕРБ – Асеновград пък призова общинският клубен ръководител Димитър Терзиев. Той допълни, че посещенията на младежи в Европарламента и Народното събрание и срещите с депутати са много добър стимул и ще мотивира младите хора да работят по-активно и с повече ентусиазъм за по-добрите резултати на изборите.

От своя страна предприемачите също гарантираха, че ще впрегнат своите усилия като работодатели на много хора, да ги убедят в направеното, в постигнатото от правителството, в добрия инвестиционен климат в страната и ще работят за това, повече хора да отидат да дадат своя глас.

Трябва да работим по места, по квартали, в близки срещи с хората. Имам наблюдение от работата си и обиколките си из областта, че община Асеновград се управлява слабо, дълговете растат и хората са недоволни от ситуацията в общината. Трябва да използваме това недоволство и да им показваме добрите примери с общини, ръководени от ГЕРБ. Там нещата наистина са коренно различни и те се променят видимо, бе категорична и Живка Георгиева от ЖГЕРБ – Асеновград.

В заключение д-р Грудев изрази надежда, че всички структури на ГЕРБ в Асеновград ще работят обединени за общата кауза – спечелване на Евровота и местните избори.

Последно променена в Вторник, 05 Февруари 2019 18:04

Comments  

Радула-Пумака
+1 #1 Радула-Пумака 05-02-2019 20:52
Лихварите и пумярите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда всичките ще ги направят на сапун
Quote
Радула-Пумака
+1 #2 Радула-Пумака 05-02-2019 20:53
Сабрито-Кюрда е дилър на хероин за Стоево и Мулдава
Quote
Kolio Kostov
+3 #3 Kolio Kostov 06-02-2019 08:50
Radoslavov,nai goleiq bokluk.
Quote
Радо
0 #4 Радо 06-02-2019 10:33
Успех..... с Вас СМЕ....
Quote
ЛюБезиН
-1 #5 ЛюБезиН 07-02-2019 11:30
Kolio Kostov e po golqm bokluk ot Radoslavov
Quote
Костов
0 #6 Костов 07-02-2019 13:47
Аз съм умен и образован човек. Жена ми диндо роди близнаци и сме щастливци. Заповядайте довечера в Станимака да се почерпим.
Quote
Костов
0 #7 Костов 15-02-2019 12:49
Аз съм умен и образован човек. Имам много завистници,коит о пишат глупости по мой адрес. Жена ми диндо роди син и дъщеря и сега си ги гледам.
Quote
Диндо оригинал
0 #8 Диндо оригинал 15-02-2019 20:48
Родих близнаци от К.Костов и си гледам. Благодаря на всички за хубавите пожелания.
Quote

Добавете коментар