Ромка на 40 г. и двамата й сина в дъното на екшъна в Куклен

40-годишна ромка, арестувана заради скандала между две ромски фамилии в Куклен е нагнетявала напрежението.

Това коментира районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев на брифинг в Куклен тази сутрин. Срещу жената е повдигнато обвинение за хулиганство, отличаващо се с особен цинизъм и дързост.

Тя е отправяла обиди и заплахи към потърпевшото ромско семейство с 4 деца, което е направило забележка на съседите си заради силна музика.

Грошев обясни, че първо в двора на комшиите отишла бабата на извършителите, за да се извини, че внуците ѝ са пуснали силно музиката, тъй като били пияни.

След това обаче в къщата нахълтали 40-годишната жена, двамата ѝ сина на 25 и 22 години и други двама роми. Когато видяла това възрастната жена припаднала от напрежение. Това сложило начало на екшъна, приключил  с побой над полицейски служител и счупени стъкла на патрулката.

Припомняме, че срещу 40-годишната жена и двамата ѝ сина е повдигнато обвинение за хулиганство.

22-годишният е обвинен и в побой над полицейски служител заради удари в главата.

Обвинения в хулиганство са повдигнати и срещу други двама роми, а срещу единия от тях - и за нанасяне на лека телесна повреда на пострадалия полицай, тъй като го ритнал два пъти в коляното.

Петимата са в ареста за 72 часа, предстои наблюдаващият прокурор да прецени дали да поиска да бъдат оставени за постоянно в ареста.

В момента обстановката е спокойна, вчера беше проведена специализирана полицейска операция в Куклен. Има полицейско присъствие на място, поясни  шефът на ОД на МВР Пловдив.

Последно променена в Сряда, 22 Май 2019 11:45

Comments  

Бат Колю Костов
0 #1 Бат Колю Костов 01-05-2019 15:11
Това е работа на моета женичка Петърчо,голяма е калпазанка.
Quote
Костов
-1 #2 Костов 01-05-2019 20:04
Това е моята жена диндо с малката пишка. Диндо е миризлив циганин и отговаря на описанието.
Quote
Костов
-1 #3 Костов 03-05-2019 13:04
Браво на сайта за нововъведенията . Неграмотните роботи засега не пишат в сайта.
Quote

Добавете коментар