Двама пияни по таван край Юговското ханче

В 4.30 тази сутрин е получен сигнал за обърнат по таван автомобил близо до Юговско ханче на пътя Асеновград - Смолян.

Двама мъже, които са били в колата, са в болница за прегледи.

И двамата са тествани с дрегер, резултатите са положителни.

Предстои да бъде изяснено кой от тях е бил зад волана, за да бъде взето съответното отношение.

Към момента движението е ппофодимо, регулира се от полицейски екипи.


Comments  

Киро бръснара
-1 #11 Киро бръснара 12-08-2019 13:30
Завиждам на Костов, че диндо свинята му е женичка и си я поебава всеки ден. Диндо ми е любовница и е много страстен. Вярно е, че диндо циганина има малка пишка, но има страхотно дупе. Хващам го за дупето, разтварям му бузите и го поебавам. Диндо малко реве, но след като му стане хубаво казва, ,Давай Кире, искам още и още. Ненаситен е този диндо, абе голяма курва стана.
Quote
Месут Али Дула
0 #12 Месут Али Дула 12-08-2019 13:41
Петърчо е разработен и отзад и в устата, смучи яко, мощно и със мерак. Иначе пицара преди 30 години го разработи отзад. Над стадиона на пенс. Парк го обезчести анално. Оттогава Петърчо отзад е много разширен, 6,5 цола.После Киро бербера събира 20-39 млади некънапи роми и им смучи цял ден пишките.
Quote
Стойчо пепелянката
-1 #13 Стойчо пепелянката 12-08-2019 19:37
Харесвам диндо свинята и аз го направих педал. Напих диндо и му свалих гащите. Диндо като усети, че ще го опъна започна да се моли, но аз бях пийнал и стиснах меките му задни бузи и ги разтворих, но не му сложих вазелин. Вкарах му го и диндо заквича като прасе, но бях го затиснал и нямаше накъде да мърда. Сцепих му задника, но след това му хареса и сега е педал.
Quote

Добавете коментар