Кандидатът на ГЕРБ за Куклен се заема с ВиК мрежата

Вторник, 22 Септември 2015 16:33 | | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

По покана на кандидатът за кмет от ГЕРБ Пламен Гошев, в Куклен се проведе среща между него и управителят на ВиК Спартак Николов. Двамата обсъдиха проблемите с водоснабдяването и канализацията в града и общината като цяло, и набелязаха съвместни стъпки за решаването им след изборите.

Набелязани са били няколко основни стъпки за подобряването на съвместната работа между общината и държавното предприятие:

- Добра комуникация и координация в планираните дейности между Община Куклен и ВиК за бъдещи и ефективни мероприятия и проекти.

- ВиК, като Бенифициент на европейски програми за мащабни инфраструктурни проекти по общини, може да съдейства намеренията на Община Куклен да се превърнат от идеи в реалност.

- Правилно администриране на местните дейности и отговорности в областта на водоснабдяването и канализацията, което ще доведе и до подбор на качествени изпълнители и подизпълнители на обектите, и ще повиши нивото на изпълнение на бъдещите проекти.

- Ангажимент на ВиК в подходящ момент да подкрепи Община Куклен с ресурси и/или кадрови потенциал, в т.ч. с добри практики за решаване на проблемите в общината.

Последно променена в Събота, 26 Септември 2015 13:05

Добавете коментар