Тарашат домове за незаконни цигари

Специализирана полицейска операция срещу контрабандата на акцизни стоки бе проведена вчера от служители на ОДМВР – Пловдив.

Общо са иззети над 7500 къса цигари, близо 33 килограма насипен тютюн, 200 килограма начупена листна маса и 10 литра алкохол, всички без български бандерол. В областния град са били проверени два магазина на ул. "Струма" и на бул. "Никола Вапцаров" и две къщи в квартал "Столипиново". Инспекции са извършени също в кафене в Куклен, частни адреси в Асеновград, Хисаря и селата Христо Даново и Калековец, а в село Ягодово била засечена улична търговка на нелегални папироси.

По-голямата част от безакцизния тютюн – 13 килограма в насипно състояние и 200 килограма начупени листа, била открита в дома на 41-годишен пловдивчанин на ул. "Грамос", а в жилището на негова 57-годишна съседка на ул. "Бъндерица" са намерени близо 800 къса саморъчно свити цигари и 6 машинки за пълнене на заготовки.

От цигарите значително количество - 2500, били конфискувани от търговски обект на бул. "Никола Вапцаров" в Пловдив. Да предлага за продажба 1420 папироса пък в Ягодово била заловена 61-годишна жителка на областния град. По случаите са започнати две бързи и досъдебно производство и 7 предварителни проверки.

Последно променена в Петък, 13 Октомври 2017 08:43

Comments  

Живко-Митничара
+1 #1 Живко-Митничара 06-10-2017 15:58
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,Тан ка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава Сабрито-Кюрда все копелета мръсни.
Quote

Добавете коментар