Д-р Грудев се срещна с ГЕРБ Предприемачи

„Трябва да обърнем внимание на структурите, предстои ни важно председателство, а БСП се опитват по всякакъв начин да саботират усилията на правителството с лъжи и манипулации. Говорете с хората, обяснете им колко е важно за България това председателство и какво се прави, за да бъдем достойни за него", каза пред членовете на ГЕРБ Предпримачи д-р Грудев. На събранието присъстваше и областния клубен ръководител на ГЕРБ Предприемачи Никола Христозов и общинския клубен ръководител Иван Дечев.
Ние, от парламентарната група на ГЕРБ, работим в синхрон и за запазване добрия тон в залата, за да приемем най-важните закони за страната, каза още Грудев.
Народният представител уточни, че в предизборната си кампания като кандидат за народен представител е обещал едно единствено нещо на жителите на общините Пловдив, Асеновград и община Родопи -това, че пътя Пловдив - Асеновград ще бъде ремонтиран, удвоен и ще отговаря на всички изисквания за скоростен път.
„Както всички виждате по трасето се работи доста интензивно, дори премиерът Бойко Борисов лично направи няколко проверки на ремонтните дейности. Очакванията са, че пътят ще е готов до Нова година", каза народният представител.
В края на срещата представители на ГЕРБ Предприемачи подчертаха, че много осезаемо се усеща амбиция и ентусиазъм в работата на членовете на новото общинско ръководство.

Последно променена в Събота, 09 Декември 2017 09:28

Добавете коментар