Частично бедствено положение в Добралък

Поради обилните валежи от изминалата нощ има прекъснат участък от пътя село Яврово - село Добралък.

Свикан е Щабът за координация за защита при бедствени ситуации на община Куклен. Обявено е частично бедствено положение. С багери се разчиства пътя, за да се възстанови прекъснатия участък.

Община Куклен предупреждава да не се предприемат пътувания от село Яврово към село Добралък до възстановяване на причинените щети.

При промяна на пътната обстановка община Куклен ще подаде допълнителна информация.

Последно променена в Неделя, 12 Август 2018 16:14

Comments  

Чомбето
0 #1 Чомбето 02-08-2018 15:36
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,мангала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда всичките са копелета долни целия град е проплакал от тях.
Quote
KOKO
0 #2 KOKO 18-08-2018 13:43
Лихварите на Аасеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда(т ова му е телефона ако някои иска хероин с лошо качество 0885777771) всичките са копелета мръсни целия град е проплакал от тях полицията да ги арестува веднага
Quote

Добавете коментар