ГЕРБ облекчава бизнеса с електронните услуги

Кандидатите за народни представители от община Асеновград Силвия Хубенова, трета в листата на ПП ГЕРБ Пловдив област, Христо Грудев и Ангел Димитров също представители в листата на община Асеновград, както и водачът на листата на ПП ГЕРБ Пловдив област Методи Андреев, се срещнаха с представители на бизнеса в община Асеновград.

Пред тях Хубенова разясни приоритетите на ПП ГЕРБ, залегнали в управленската програма на партията, свързани с малкия и среден бизнес. Според Силвия Хубенова ГЕРБ ще намали тежестта върху бизнеса чрез въвеждане на електронни услуги. Според нея само стабилна и облекчена от тежести бизнес среда може да стимулира дребния бизнес.

Другата посока, в която ще се работи е по отношение на еврофондовете. Партията ще направи всичко възможно те да заработят отново в услуга на бизнеса.

От ГЕРБ ще се направят постъпки за унифициране на изискванията за кандидатстване по проектите, както и за електронно подаване на проектите за всички програми.

Силвия Хубенова уточни, че ще се работи и в посока създаване на преференции за бизнеса, за улесняване на достъпа до финансови ресурси и комплексни бизнес услуги за малки, средни и новосъздадени предприятия, включително чрез подпомагане от целеви гаранционни фондове като допълнителна възможност.

Заложена цел в управленската програма на партията е и създаване на т.н.зелени работни места – места, свързани пряко с екологията, чисти и удобни, съобразени с европейските изисквания, допълни още Силвия Хубенова.

От своя страна Методи Андреев призна пред събралите си бизнесмени, че ПП ГЕРБ при своето управление е направила доста грешки и отношението към средния и дребния бизнес е една от тях.

За това сега е моментът партията да покаже, че се е поучила от тези грешки. „ГЕРБ има ресурс, най-вече външнополитически, да го направи", каза Андреев.

Той уточни, че при бъдещо управление на ПП ГЕРБ малките и средни производители ще бъдат подкрепяни, „защото са фундамента на демокрацията, фундамента на работещата пазарна икономика".

Последно променена в Сряда, 01 Октомври 2014 07:39

Comments  

Айнцуцвайнцудрън
+1 #1 Айнцуцвайнцудрън 26-09-2014 14:17
Хахахахахахахах хаааххахахахаха хахахахахахах - ууууууууууууууу уууууууаааааааа аааааааааааааха хахахахахахахах ахахахаааааа :-))))))))))))) )))))))))
Quote
мия колева
0 #2 мия колева 26-09-2014 20:22
Еее, поучили се от грешките? Да не смятате още въднъж да се учите да управлявате на наш гръб? Сори, Майкъл! Викам този път това да не се случва!
Quote

Добавете коментар