Подкрепа в криза или колко е нужно за разгръщане на бизнеса

Вторник, 18 Ноември 2014 18:38 | | Печат | Е-мейл | 0 Коментирай

Старта на големите проекти никога не е лесен без голям партньор. Булгарконф АД е фирма която стартира голям проект и в лицето на DHLExpress Bulgaria намери своя надежден съюзник.

Направихме кратко (та кой има време за дълго...) интервю с една от водещите фигури в Булгарконф  - г-н Емил Гергов.

От колко време работите с DHL?

От доста време, може би  десет години. Сериозното развитие настъпи преди около година и половина. От тогава DHL  не е просто фирма  която използваме за някои от нуждите си, а основен изпълните. Това беше плюс за нас, за да можем да стартираме нови проекти, да имаме сигурността в успеха.

Защо избрахте именно DHL за свои партньори в бизнеса?

Водещи бяха няколко неща: срок на изпълнение, гаранция, цена, име. Комплексния резултат  от тези условия посочи DHL. За някои неща човек не бива да прави компромис. Особено когато говорим за успешно развитие!

Какви отношения потдържате с доставчика си?

В същност оношенията ни не са „възложител-изпълнител”, а отношението е сякаш DHL са нашия логистичен отдел. Има разбиране към бизнес нуждите ни и голяма гъвкавост. За всеки нестандартен случай има нестандартно решение!

Доверявате логистиката си на DHL, оправдано ли е доверието?

Напълно! Ако нещо не е наред с доставките ни - губим клиенти, респективно доверие. А това значи загуба на биснес. Ако не вярваме изцяло на пратньорите си не можем да се развиваме.

За финал искам да пожелая на DHL да са все така силни и стабилни. Ние ще имаме нужда от тази опора. 

Последно променена в Вторник, 18 Ноември 2014 18:39

Добавете коментар