vbaeva-2

Д-р Христо Грудев проведе открита приемна в Асеновград

Народният представител от ГЕРБ-Пловдив област д-р Христо Грудев се срещна с жители на община Асеновград. Този път присъстващите на приемната изразиха своето недоволство от съществуващата кариера, под манастира „Света Петка Мулдавска“, в местността „Старите колиби“. Хората се притесняват от голямата запрашеност, от мръсотията и от факта, големите камиони пътуват натоварени без да са обезопасени и с покривало. Това по думите им създава опасност от инциденти. От кариерата неведнъж се е оплаквала и игуменката на самия манастир, която споделя, че от непрекъснатите взривове се напукват стените на святото място, което е паметник на културата. Майка Юлита допълни, че има проблем и с пътят до там, който е разбит от тежките 5-тонни камиони.

Д-р Грудев каза, че ще проучи случая и ще се опита да съдейства. По-късно народният представител се срещна с общинското ръководство, общинските съветници от ГЕРБ-Асеновград и кметове на кметства. С тях бяха обсъдени предстоящите сесии на Общинския съвет, както и  бъдещи мероприятия на структурата. Д-р Грудев бе категоричен, че трябва максимална мобилизация на актива за предстоящите евроизбори, от които зависи спечелването и на местните избори. „Всички ние трябва да се опитаме да променим нагласите и да провокираме активното участие на младите хора от малките населени места в изборите за Европейски парламент. Важно е да ги убедим, че гласуват за своето бъдеще“, бе категоричен Грудев.

Последно променена в Събота, 08 Декември 2018 13:40

Коментари  

Коста
0 #11 Коста 05-12-2018 19:48
Начева имам свободно работно место за борсук!
цитат
Овъргаз
0 #12 Овъргаз 06-12-2018 13:51
А при нас ще вземем Нина Благоева защото обича живота и пие вино.
цитат
Жълтия
0 #13 Жълтия 06-12-2018 15:28
Лихварите и пумярите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда всичките ще ги направят на сапун
цитат
Жълтия
0 #14 Жълтия 06-12-2018 15:29
Сабрито-Кюрда е шанаджия за Стоево и Мулдава на хероин
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови