Рокер бере душа след падане с мотор

Моторист е със сериозни наранявания след пътен инцидент вчера в Асеновград. Около 16.20 часа в районното управление постъпило съобщение, че в пловдивска болница за оказване на спешна медицинска помощ е приет 46-годишен мъж. По първоначални данни, на кръстовище между бул. „България“ и ул. „Велико Търново“ той изгубил контрол над управлявания мотоциклет „Хонда“ и паднал на пътното платно. Водачът е изпробван с дрегер за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен. Причините и обстоятелствата около произшествието се разследват в рамките на досъдебно производство.  

Последно променена в Сряда, 07 Август 2019 20:14

Comments  

Др. Тошев
+2 #1 Др. Тошев 20-07-2019 01:14
Петърчо пък бере душа след многократен анален секс, който му бе преложен от Васко Борсуков.До сега Петърчо има 39 шева на ануса
Quote
Петър Пейчев
-3 #2 Петър Пейчев 20-07-2019 09:15
Васко борсука го хванаха и му скъсаха задника. Напиха го и след това му се изредиха 30-тина момчета. Васко рева като магаре, но накрая му хареса и сега е педал.
Quote
Костов
+1 #3 Костов 20-07-2019 14:22
Здравейте,взех пари на заем от мойто брадче Диндо и отивам на свиждане на мойта булка и любяща женичка Петърчо.Банда зли пенсионери са я скъсали от секс и мен се опитаха да ме опъват многократно,но аз избягах.
Quote
Костов
-1 #4 Костов 20-07-2019 15:13
Горният коментар е на мъжка проститутка, която пише под чуждо име. Тоя боклук е неграмотен. Глупако може ли да пишеш БРАДЧЕ. Пише се БРАТЧЕ,разбра ли бе въшльо.Бат Кольо Костов е грамотен и е пич. Повтарям отново за неразбралите,ни е Костови не обичаме мангалите защото са мързеливи, лъжливи, прости, цветнокожи и тъпи цигани. Не може диндо да ми е приятел, няма как! Диндо ми е женичка и си го поебавам често за да ми роди още деца. Диндо има малка пишка, но е добра майка. Аз го изкъпах и пак мирише мангала мръсен. Глупаците, които пишат от мое име не го ли разбраха.
Quote

Добавете коментар