Бойко Борисов: Искаме прошка и подкрепа /видео/

Благодаря на всички, които работиха толкова активно в кампанията при едни трудни условия. Това заяви премиерът Бойко Борисов на страницата си във Фейсбук във видеообръщение.

Искам да помоля за подкрепа, всички които са доволни от работата ни – тротоари, улици, пречиствателни станции, магистрали, жп линии, театри, опери, детски градини и училища. Извиняваме се и молим за прошка, ако някъде с "майсторлъка" си сме направили така, че някой ремонт да не ви харесал много. За сметка на това винаги бързо сме поправяли след това, каза още премиерът.

Подкрепете ни – отборът на ГЕРБ е най-можещ, знаещ, подготвен и най-доказан. Знайте, че сме си научили грешките и в следващите мандати на кметове няма да ги допускаме, допълни Борисов.

Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него. И занапред ще е така! Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова днес отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа. Благодаря Ви!

Медия

Последно променена в Петък, 25 Октомври 2019 16:57

Добавете коментар