Младеж бие съседка

Сигнал за нарушение на обществения ред бе получен около 17 часа вчера в полицейския участък в Садово. На място униформените установили, че при междусъседско скарване 21-годишен нанесъл удари на 41-годишна жена. Извършителят е задържан за едно денонощие в районното управление в Асеновград. След доклад на случая в прокуратурата е образувано досъдебно производство за хулиганска проява.

Последно променена в Събота, 09 Февруари 2019 12:26

Comments  

Костов
0 #21 Костов 05-03-2019 19:29
Само така Диндо,ти си играч и бохем,А тези ,който пишат клевити за теб са обикновени МИЗЕРНИЦИ.Ти си ми като брат,уважаваш ме,помагаш ми в нужда,затова те уважавам.Извини жена ми Петьрчо,тя има родилна треска и незнае какво пиши.
Quote
Кольо Костов
-1 #22 Кольо Костов 06-03-2019 11:36
Какъв приятел си ми ти бе жалка рязана карабино,какъв приятел бе диндо с малката пишка. Диндо ти си миризлив рязан мангал, един неграмотен циганин. Ти диндо си второ качество човекоподобна маймуна. Можете ли да се сравнявате с нормалните хора като сте неграмотни боклуци. Аз никога не бих написал клевИти,ПетЬрчо и пишИ. Мръсни мангали,миризли ви боклуци марш обратно в Анадола.
Quote
Петър Пейчев
-1 #23 Петър Пейчев 06-03-2019 18:38
Миризливите и неграмотни мангали,тъпите рязани карабини с квадратни глави,марш в Анадола. Цитит от Петър Пейчев:
ПАРАЛИЛЯТА отново пише глупости. Защо не вдигаш телефона, бе мръсен циганин? На адреса няма такава курва,а именно да е рязана карабина, да е прост и миризлив, да е дошъл от Анадола и да е неграмотен.
Quote

Добавете коментар