Учебна кола удари друга, дете е в болница

Учебен автомобил отне предимство и де бъсна в друга кола около 13.30 ч. на кръгово кръстовище между ул. "Цар Иван Асен ІІ" и ул. "Васил Левски" в Асеновград. Причинени са леки материални щети. Малко дете от втория автомобил е откарано за преглед в болница. Няма данни за употреба на алкохол от страна на водачите. По случая ще бъде взето административно отношение от служители на РУ - Асеновград.

Последно променена в Петък, 01 Ноември 2019 13:59

Comments  

Маню
+1 #41 Маню 02-11-2019 22:11
Верно е костов е най големата пичка у градъ.Беше ме хвана и със задните си бузи преби члена ми от секс. После дойде и жена му Петърчо, тя с езикми облиза тестисите
Quote
Костов
-2 #42 Костов 03-11-2019 00:21
Наистина сега ви остава само да си сменяте измислените имена бе нещастници. Дали се наричаш Кедито, Китаеца или Маню сте все един и същ педал. Даже и коментарите ви миришат мръсни цигани. Всички ви обичам и ще продължавам да ви праскам и бия независимо от това как се казвате.Имам една жена и това е диндо циганина. Диндо ми е женичка и си го поебавам често за да ми роди още деца. Диндо има малка пишка, но е добра майка. Много мирише този циганин и го къпя и пак мирише мангала мръсен. Глупаци нито сте ми на акъла, нито на парите. Криете се зад измислени герои защото сте страхливи мишки и не сте мъже.
Quote
Дако Каратиста
+1 #43 Дако Каратиста 03-11-2019 17:54
Петърчо кота пръдне и се насира. Отзад е много разшире и затова така се получава.
Quote
Петър Пейчев
-2 #44 Петър Пейчев 03-11-2019 18:12
Ето я новата звезда Дако. Той е един от тримата глупаци -Нако, Дако и Цако. Тези тримата глупаци от години се е.ават по между си и се опитват да имат деца. За сега не са успели, но аз им помагам от известно време като ги праскам всеки ден. Дако е най-страстен и обича сам да си сваля гащите и след това разтварям бузките му и вкарвам питона в дупето му. Отначало Дако ревеше, но сега му е хубаво на педала мръсен.
Quote
Амет Хаджи
+1 #45 Амет Хаджи 03-11-2019 20:18
Ас видал Петар мишика ,той мен вика ас платя теб Амет ти да вкараш твойто бюлютин в мойту урна.Аз вика на него коповането и продаване на гъзве е престапление,то й вика мойту гъз за секи избирател.ас викнам още 15 авера и опъвали Петарчо снощи до днес на обет.Той Мишика е педал с голяма ануса и на уста го зима
Quote
Николова
-2 #46 Николова 03-11-2019 21:09
Горният коментар е на неграмотен и прост човек. Приканвам сайта да не публикува подобни коментари, които не са написани на български език. В България официалният език е българския.Не може да се пише на цигански език. Горния коментар е излагация за сайта ви. Това е срам господа.
Quote

Добавете коментар