Печат на тази страница

Момиче от Катуница сбъдна мечтата си в Лондон

Събота, 30 Март 2019 17:07 | | | 98 Коментирай

Гергана Аргирова е от пловдивското село Катуница и от 5 годишна свири на пиано. Тя завършва Национално училище за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков" в Пловдив и след 12-ти клас Гергана е приета в Университета в Денвър, Колорадо, да учи бакалавър с пълна стипендия.

В следствие на таланта си и отличния успех е приета в ''Honours Program" на университета (Програма само за студенти с отличен успех и талант).

За да остане в нея, тя е била задължена да запази този добър успех и развие още повече таланта си. След завършване на бакалавър, университетът предлага на Гергана пълна стипендия за магистър и асистентско място и тя остава там още две години.

Още тогава в нея се проявява желанието да бъде педагог. Виждайки различни подходи и практики, и обичаща работата си, тя започва да черпи все повече вдъхновение и амбиция да се занимава точно с педагогическа дейност. След завършване на магистратура, Гергана е приета зо джктжронт в Университета в Кембридж и така се мести в Англия.

Както всяко едно начало, и това е било изпълнено с трудности и перипетии,но всички знаем че 'когато има ли желание, има и начин'. Музикалното училище London Music Box се ражда след като Гергана открива, че липсва музикална школа в която хора със и без аутизъм да са приети с отворени ръце, без заклеймяване и етикети.

Вече 5 години London Music Box развива дейността си, виждайки положителния ефект, който оказва на хората чрез музиката.

Всички учители в London Music Box вярват че музиката е универсалният език който свързва всички хора, независимо какви други ограничения те имат.

London Music Box е номиниран за Българските Бизнес Награди в Обединеното Кралство.

Можете да подкрепите London Music Box за ''Наградата на публиката'' след кратка регистрация на този линк: http://bulgarianbusinessawards.com/contestants/london-music-box 

Последно променена в Събота, 30 Март 2019 17:14
Асеновград онлайн

Comments  

Костов
-2 #91 Костов 15-04-2019 20:43
Диндо е само един миризлив мангал. Къпах го в белина,търках го с тухла и пак си остана миризлив и цветнокож циганин. Диндо има малка пишка, но е добра майка. Роди ми близнаци, но го изгоних защото ми умириса къщата.
Quote
Генерал Костов
-3 #92 Генерал Костов 15-04-2019 22:13
Имам една жена, която обичам. Петърчо е женичката ми, която ми роди тризнаци.Петърч о, но е добра майка. Никой не може да развали семейството ми.Любим се по 5 пъти на ден,Диндо ми подари цяла опаковка виагра,като взема 3 хапчета и съм звер в леглото.Одеви го ЛАПА
Quote
Костов
0 #93 Костов 16-04-2019 16:59
Горният коментар е на мъжка проститутка, която пише под чуждо име. Неграмотен боклук какво значи "Петърчо, но е добра майка. "и какво значи "Одеви".Мръсна рязана карабино, пиши на български език, живееш в България. Имам жена и това е диндо, който ми роди близнаци. Диндо има малка пишка, но е добра майка.
Quote
Генерал Костов
0 #94 Генерал Костов 16-04-2019 20:29
Имам една жена, която обичам. Петърчо е женичката ми, която ми роди тризнаци.Петърч о, но е добра майка. Никой не може да развали семейството ми.Любим се по 5 пъти на ден,Диндо ми подари цяла опаковка виагра,като взема 3 хапчета и съм звер в леглото.Одеви го ЛАПА Питона ми.Горният коментар е на мъжка проститутка, която пише под чуждо име Петра.Петърчо е само един миризлив мангал. Къпах го в белина,търках го с тухла и пак си остана миризлив и цветнокож циганин.Петърчо има голяма и куха глава, но е добра майка. Роди ми тризнаци, но го изгоних защото ми умириса къщата.Петър Пейчев е безскруполен лихвар и шев на всички Гей паради за Балканския полуостров,жена е на Генерала от запаса Колио Костов Хемороида. Петър Пейчев бил първият кандидат за космонавт от Асеновград,но поради големия размер на главата му не е бил приет,поради простата причина че няма скафандри с такъв голям размер.Сега Петърчо е любовница на Живко Митничаря.
Quote
Костов
-2 #95 Костов 16-04-2019 21:13
Неграмотна рязана карабина е диндо с малката пишка!
Quote
Генерал Костов
0 #96 Генерал Костов 17-04-2019 11:20
Имам една жена, която обичам. Петърчо е женичката ми, която ми роди тризнаци.. Никой не може да развали семейството ми.Любим се по 5 пъти на ден,Диндо ми подари цяла опаковка виагра,като взема 3 хапчета и съм звер в леглото.Одеви го ЛАПА Питона ми.Горният коментар е на мъжка проститутка, която пише под чуждо име Петра.Да си жив и здрав Братче Диндо
Quote
Костов
-1 #97 Костов 17-04-2019 16:05
Горният коментар е на мъжка проститутка, която пише под чуждо име. Диндо не може да ми бъде никакъв, тъй като е цветнокож.Диндо е миризлив циганин и тъпа рязана карабина. Диндо има малка и увиснала пишка.
Quote
Костов
0 #98 Костов 23-04-2019 22:55
Аз съм най-големия. Аз съм генерал Кольо Костов. Цитит от Костов:
Горният коментар е на мъжка проститутка, която пише под чуждо име. Диндо не може да ми бъде никакъв, тъй като е цветнокож.Диндо е миризлив циганин и тъпа рязана карабина. Диндо има малка и увиснала пишка.
Quote

Добавете коментар