Д-р Христо Грудев: Благодаря ви, културата е в сърцето ни!

Д-р Христо Грудев преди театралната постановка в Асеновград: Излезте да гласувате, за да не решават други вместо вас

"Важно е да гласувате. Имате това право. Не го пренебрегвайте! Защото най-сериозният спектакъл, в който вие, избирателите, играете главната роля, ще се състои на 27-ми октомври. Така че излезте и не бъдете безучастни. Не позволявайте някой друг да решава вместо Вас, а вие сами определете съдбата на Асеновград за следващите четири години. В тази зала сме се събрали хора с различни възгледи, мнения, виждания и политическа насоченост и затова ви благодаря, че отделихме от времето си в името на културата."

С тези думи кандидатът за кмет на Асеновград, подкрепен от ГЕРБ, доктор Христо Грудев се обърна към асеновградчани от сцената в претъпканата зрителна зала на НЧ "Родолюбие" в града.

Изказването му бе аплодирано и приветствано от присъстващите. А залата в читалището се пукаше по шевовете.

Хората се забавляваха от сърце по време на комедийната постановка.

Стотици любители на театралното изкуство приеха поканата на доктор Христо Грудев да присъстват на един малък празник - постановката "Лелята на Чарли", представена от любителския театър "Театрална работилница за мечти" в Асеновград.

Пиесата описва ситуации между приятели и роднини.

Показва, че лъжата непременно излиза наяве. Но преди всичко доказва, че любовта и доброто винаги са водещи в човешките взаимоотношения.

В края на представлението театралният състав изправи на крака цялата зала и бе изпратен с бурни аплодисменти.

А още в изказването си доктор Христо Грудев посочи, че всеки вот е от изключително значение, но тази година от избора на гражданите зависи и това, дали Асеновград ще се възроди и ще започне да се развива, за да придобие европейски облик. Кандидатът за кмет разясни пред хората и начина на гласуване, тъй като на предстоящия местен вот то ще е в малко по-различна от познатата досега процедура.

Жителите на селата ще трябва да дадат своя вот с три бюлетини, докато живеещите в града ще гласуват с две бюлетини.

 
 
 
 
Снимка на Violeta Panayotova.

Добавете коментар