ДБГ: С ченгеджийски номера ГЕРБ компенсира немощ

Четвъртък, 11 Април 2013 16:30 | | Печат | Е-мейл | 5 Коментирай

Ченгеджийницата на ГЕРБ е пряко пропорционална на управленската немощ.

Това заяви на извънреден брифинг на "Движение България на гражданите" говорителят на предизборния щаб Прошко Прошков по повод опитите на бившите управляващи чрез натиск и манипулации да ограничат влиянието на Движението на предстоящите избори.

Организационният секретар Калин Томов разкри, че над половината от 384 заявления за напускане на членове от пловдивската организация на партията, са фалшифицирани.

Освен че има разлика в почерка при подаденото заявление за присъединяване и това за напускане, хората, от чието име са вторите заявления, отричат да са ги изпращали, коментира манипулациите Томов.

Той уточни, че други 37 от изпратените заявления са на лица, които никога не са членували в партията.

Калин Томов изтъкна, че 351 от напусналите са с еднакви мотиви.

Ксерокопията от документите са изпратени от централа на друга партия, коментира Томов.

Това, според Прошков, показва как се използват т.нар. "мъртви души" още преди началото на предизборната кампания.

Твърденията за хилядите напуснали пловдивската организация далеч не са истина, коментира още Калин Томов и отбеляза, че има над 360 нови заявления за членство в последните две седмици.

Според него това се случва точно в Пловдив, защото Бойко Борисов е водач на листата на ГЕРБ в града.
Борисов се опитва да направи кампания, в която няма да се появи, освен в стерилна и контролирана среда, но има нужда да внуши несъществуващо разцепление в конкурентите си, посочи Томов.

Имаме данни, че се опитват и на други места да инсценират скандали, знаем за случай с жена, на която й е казано, че ще бъде иззето ипотекираното й жилище и ще бъде прекратен кредитът й, ако не се откаже от членство в "Движение България на
гражданите", допълни организационният секретар.

Прошко Прошков обясни тези действия със страх и с това, че резултатите на "Движение България на гражданите" явно са по-високи от обявените от социолозите.

"Движение България на гражданите" е неудобно, защото е единствената пречка пред коалиция между ГЕРБ и ДПС", допълни и Калин Томов.
Ние не сме опция, а по-скоро ще бъдем пречка за такава коалиция, защото не общуваме с хора, които не уважават опонентите си, а усъвършенстват ченгеджийския си потенциал, заяви Прошков в коментар на думите на Цветан Цветанов, "че е оставил отворена врата към ДПС и "Движение България на гражданите".

"Движение България на гражданите" ще бъде в следващия парламент тази сила, която ще се противопостави на всички задкуслисни договорки.

Трябва да припомним, че Бойко Борисов дойде на власт, за да спре безчинствата на ДПС и порциите на Доган.

За нас обаче, тандемът Цветанов - Местан е същият, като Борисов – Доган, каза говорителят на щаба на партията.

В отговор на въпрос, Прошков коментира, че ГЕРБ отчаяно се нуждае от патерица като Атака.

Атака две години подкрепяше всичко на ГЕРБ и се държеше като пуделчето на Борисов, а сега изведнъж стана питбулче, заключи
той.

Последно променена в Събота, 13 Април 2013 19:54

Comments  

Градинар
+2 #1 Градинар 12-04-2013 13:48
От човек на име Прошко какъв смислен коментар да се очаква? Днес преди изборите му е виновна полицейщината, утре по тая логика ще са му виновни и докторите, утре ще обвини и патриарха в патриархейщина. Айде крайно време да престанете с "полицейщината това" - " полицейщината онова" , полицят е като всеки останал гражданин - има си права, работи за заплата, но има и изключението, че пази реда в държавата и не позволява сега някой да иде и да пребие този Прошко. Бъдете благодарни !
Quote
33
+1 #2 33 13-04-2013 08:57
предлагам да се скрие
Quote
........
0 #3 ........ 15-04-2013 11:31
Човек никога не знае
Quote
Соко
0 #4 Соко 24-04-2013 19:47
Повечето от мойте приятели бяха симпатизанти и членове на това движение и останаха като упарени когато след като им са обещавали какво ли не и са били пренебрегнати и излгани. Сега се опитват да се възползват от компроматите на БСП, това с подслушването е пълен фарст предо 90-те и след 90-те винаги се е подслушвало със и без разрешение, но разбираш ли сега извенъж преди изборите това стана голям проблем хахахахах . Народе не им вярвайте на кунвеците оставиха оставиха честните и морални хора да си тръгнат сега са останали само ошеници!
Quote
петко
0 #5 петко 24-04-2013 21:20
повечето твои приятели сте ти, грудев и силвия-всичко на всичко трима човека-така че недей да даваш мнение от името на всички
Quote

Добавете коментар