Декларация на ГЕРБ Куклен: ПП ГЕРБ не е била и няма да бъде за продан!

Общинското ръководство на ГЕРБ- Куклен в лицето на общинския ръководител Тодор Лозанов и организационния секретар Илия Димов излезе с декларация до членовете и симпатизантите на ГЕРБ в общината, в която се казва: ПП ГЕРБ не е била и няма да бъде за продан.

В момента ръководството на ПП ГЕРБ - Куклен се оглавява от хора, които са членове на партията от нейното основаване, членове които са преминали през младежките й организации.

Онези, които се опитаха да употребят местната структура през 2015 година за собствените си лични цели, вече са в историята. Те не са членове, съгласно решение номер 99-00-ГИК-020 от 12.02.2019 г. на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

„За всички нас от ГЕРБ – Куклен е успех привличането на действащ кмет в нашите редици, привличането на действащ председател на Общенския съвет също, защото така показваме, че общинската организация се развива, а не затъва в блатото на междуличностни интереси и не се поддава на опитите на задкулисни кукловоди, които нямат нищо общо с нейната партийна структура. ПП ГЕРБ е прозрачна партия, която е доказала че може да управлява и да гради България. В община Куклен бяха допуснати грешки, предоверихме се на самозванци и позволихме да ни отнемат това, което с толкова труд членовете на партията съградиха. Сега е време да върнем ГЕРБ - Куклен на нейните членове, да обогатяваме партийната структура с нови членове, с нови идеи. Време е да върнем дебатите и разискванията. Убедени сме, че ГЕРБ Куклен, заедно с кмета Мария Белчева, ще работи за решаване на реалните проблемите на нашата община, ще търсим нови инвестиции за подобряване на инфраструктурата и повишаване качеството на живот на жителите, без оглед на тяхната партийна принадлежност. Защото ПП ГЕРБ винаги е работила ЗА всички български граждани, за разлика от други партийни организации."

Последно променена в Вторник, 05 Март 2019 13:14

Comments  

БОРИЛ
0 #1 БОРИЛ 16-03-2019 18:47
Никога повече ГЕРБ
Quote

Добавете коментар