Красимира Александрова оглави ОбС Първомай

Красимира Александрова от днес оглави ОбС Първомай.

Общинският ръководител на ГЕРБ, която досега беше зам.-председател на местния парламент, беше избрана на редовната сесия с 12 гласа и така досегашният председател Дечко Петков, който беше другата кандидатура за председателския пост, отпадна.

Благодаря за доверието, съзнавам отговорността, която поемам – каза Александрова пред съветниците и обеща да работи в дух на комуникативност и прозрачност в интерес на местните хора.

До избора на нов председател на ОбС Първомай се стигна след като групата на ГЕРБ и съветниците от коалицията Промяна с Митко Хубинов поискаха предсрочно прекратяване на пълномощията на Дечко Петков.

Сред мотивите са и тези, че до този момент той не е свиквал Консултативния съвет и не изпълнява задълженията си като председател.

Първото нещо, което ще направя, е още утре да запозная председателите на политически групи с отговорите на кмета по въпросите, които ГЕРБ му постави относно финансовото състояние на Общината, след което идната седмица ще инициирам среща между кмета и Комисията, която ревизира дейността му.

Ще насроча и Консултативен съвет, с който очаквам работата в ОбС най-после да потръгне в практически порядък, заяви новият председател на ОбС Първомай Красимира Александрова.


Comments  

4230000557
+2 #1 4230000557 12-07-2012 20:57
През кура ми е
Quote
go6o
0 #2 go6o 13-07-2012 09:46
ako izob6to ima6 kyr
Quote

Добавете коментар