Станимира Петрова би сомалийка 5:0

Световната двукратна и европейска шампионка Станимира Петрова, се класира на полуфиналите в категория до 57 килограма на Международния турнир за жени и девойки „Балкан" в Ботевград след като победи категорично с 5-0 Рамиа Али от Сомалия.

Асеновградчанката си осигури минимум бронз, а в спор за място на финала в понеделник ще се изправи срещу Сандра Кърк от Полша.

Мелек Закифова пък стигна до боя за титлата в категория до 48 килограма при девойките, след като победи с 4-1 финландката Пихла Киаво. За златото във вторник европейската шампионка за момичета от София 2017 ще играе с Диана Пасат от Румъния, която ни лиши от български финал, побеждавайки Жулияна Петрова с 5-0.

Другите ни три представителки вчера загубиха. При девойките Николета Чикерова (64) бе отказана в първия рунд от Ребека Люнгоф (Швеция). При жените младата надежда в категория до 51 килограма Мартина Маринова бе спряна от Елена Савалева от Русия, а 69-килограмовата Добромира Георгиева падна от Вивен Будай (Унгария).


Comments  

Киро Бръснаря
0 #1 Киро Бръснаря 04-08-2019 15:24
А на мен Петър Пейчев ми удари 4 чикии без ръце, устно. Много съм доволен, утре сичко постригване безплатно
Quote
Киро бръснара
-1 #2 Киро бръснара 04-08-2019 21:17
Горният коментар е на мъжка проститутка, която пише под чуждо име. Нещастник защо не си пишеш името? Мъжка курва си ти и неграмотен педал. Какво е това СИЧКО , бе мръсен мангал. Барна ли те ще ти скъсам халката. Аз лично много харесвам диндо свинята. Ех диндо хубавото ти мазно дупе как ще го намажа с вазелин и ще ти скъсам халката.
Quote

Добавете коментар